EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE FRONTEN-SELECTIE:

Greeploze loftkeuken ca. 220 / 360 / 240 x 110 cm, front: laklaminaat, zwart supermat / ferro brons repro, werkblad: ferro brons repro

Inclusief 6 apparaten

€ 15.300

Black magic: donkere oppervlakken voor estheten

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.

Meer comfort, meer stijl

Wilt u graag extra stijl in uw nieuwe keuken? Ontdek dan onze designkeukens. Met hun ruime vormen, duidelijke lijnen en puristische uitstraling voldoen ze aan de hoogste eisen. Laat u inspireren in onze toonzaal.

Koffie staat voor leven, cultuur en genieten

De barista is een kunstenaar in zijn vak: hij beheerst de kunst van de bereiding van koffie tot in de puntjes en voert zijn vak met passie uit. Tenslotte is koffie niet zomaar een warm drankje. Nee, met zijn stimulerende werking is deze cafeïnerijke drank van geroosterde koffiebonen de bekendste en populairste drank ter wereld! Onmisbaar’s morgens, heerlijk na een goede maaltijd, altijd klaar om de slaap te verdrijven. Voor veel mensen overal ter wereld is koffie simpelweg een must.

Nieuws over onze eetbars

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde eetbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.