WELKOM THUIS!

WOONWERELDEN MET KARAKTER

WIJ CREËREN WOONCONCEPTEN

Wat maakt van ruimtes je thuis? Natuurlijk de mensen die er wonen. Plus de manier waarop mensen hun huis inrichten. Van het kleinste detail tot de consistente inrichting van de afzonderlijke ruimtes, wij brengen woonruimtes samen. Voor uw individuele thuis!

ALLES IN ÉÉN

Zo ziet modern, harmonisch woondesign eruit: Met ons nieuwe systeem met functioneel meubilair creëert u vloeiende overgangen tussen koken, wonen en werken - alles in één!

Geef het leven gewoon vorm naar uw eigen ideeën. Onze intelligente en hoogwaardige systeemmeubelen bieden heel veel vrijheid wat betreft materialen, kleuren en maten.

Natuurlijke combinatie
De materiaalcombinatie van warm Havannaeiken en alpinewit oppervlak creëert een spannende en toch huiselijke sfeer

Statement
De kunst van het wonen uit zich hier in zwart eiken Nero, gecombineerd met laden in ultramat roestrood. Mooi praktisch: de anti-fingerprint-coating.

Helder design
Het samenspel van heldere lijnen en supermatte oppervlakken in op elkaar afgestemde grijstinten oogt elegant en zeer eigentijds.

WIJ CREËREN GENIETMOMENTEN

Genieten van eten, hoe en waar u maar wilt - onze meubels zorgen voor de passende verbinding. Dat bewijst deze creatieve indeling! Verse kruiden zijn nu altijd binnen handbereik op tafel. Laden bieden meer dan genoeg opbergruimte voor glazen en serviesgoed. En het ontwerp van de tafel completeert het totaalbeeld op esthetische wijze.

image

ONZE ORGANISATIESTALENTEN

Om de gang kun je in de regel niet heen. Het is mooi wanneer deze ruimte voor gasten representatief en goed georganiseerd overkomt.