GELUK IN LANDHUISSTIJL

Wie droomt van leven buiten de stad, hoeft niet per se op het platteland te wonen.
De moderne landhuisstijl is een trend die overal inspireert tot meer gezelligheid en op tal van manieren te realiseren is: natuurlijk, clean, met aandacht voor detail of heel klassiek.
In elke keuken is ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de landhuisstijl.

GEZELLIGHEID OM IN TE LEVEN

Landhuisstijl, maar wel graag iets frisser! Kleur heeft enormeinvloed op het interieur, net als creatieve ideeën. Dus waarom niet een kleine thuiswerkplek integreren in de keuken, huiselijk ondergebracht in een nis in bijpassende houtlook? Een werkblad kan niet robuust genoeg zijn. Het bekroonde Xtra Ceramic werkblad toont zijn ware kracht in het dagelijks gebruik: stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk – dankzij het oppervlak van keramisch materiaal. In lichte houtlook ook passend bij een keuken in landhuisstijl.

EEN OVERZICHT VAN ONZE PANEELFRONTEN …

 

INDIVIDUELE OUDBOUW

SAMEN GENIETEN

Fjordblauw geeft de toon aan en creëert een sfeervolle en moderne ambiance. Nog huiselijker wordt het met elementen in licht eiken zoals nis, werkblad en open-kastelementen in het aangrenzende woongedeelte.

EXCLUSIEVE UITSTRALING

Perfectie gecombineerd met een bijzondere hoogwaardigheid die in elk detail wordt weerspiegeld. Een mooi voorbeeld: stijlvol gebruik van spijldeuren en de nis in donker marmer.

VERFRISSEND HUISELIJK

Deze keukens hebben altijd een uitnodigende en gezellige uitstraling: van Scandinavisch modern tot heel klassiek – onze frontoplossingen vormen individuele stijlelementen die een individueel ontwerp van uw keuken in landhuisstijl mogelijk maken.

U houdt van het platteland – haal het in huis!

ECHT KERAMIEK. BEKROOND ONTWERP.

Uw keuken is het hart van uw huis – familieruimte en ontvangst voor gasten. Hier wordt gekookt, gewerkt en geleefd. Het bekroonde Xtra Ceramic werkblad van nobilia voldoet aan de hoogste eisen. Elegant, duurzaam en onderhoudsvriendelijk – dankzij het echt keramische oppervlak.

Voor liefhebbers van de moderne landhuisstijl:

Voor liefhebbers van de moderne landhuisstijl: hoogwaardige matgelakte fronten in schiefer grijs verlenen deze landhuiskeuken een eigentijdse en individuele charme. Kenmerkend stijlelement: vitrines met horizontale spijl in Scandinavisch design. Het verlichte railsysteem is een nuttig en zeer esthetisch accessoire dat niet alleen zorgt voor orde, maar ook voor sfeervolle verlichting.

GELUK IN LANDHUISSTIJL

Wonen als op vakantie en ‘s ochtends al genieten van een fris briesje? De op Scandinavisch design geïnspireerde keuken combineert moderne elementen zoals mooie zijwanden met specifieke landhuisdetails zoals houten grepen en lades met massief houten fronten. Een moderne landhuiskeuken die veel te bieden heeft: zoals grepen van gietijzer, strakke paneeldeuren met glas, innovatieve verlichting en hoge opzetkasten. Een nieuwe, eenvoudige huiselijkheid.