Service op maat

Uw keuken – onze zorg! Van een professioneel advies over uw persoonlijke keukenplan tot een stipte levering en een perfecte montage: u kunt op ons rekenen. Daarom bieden we u een Zorgeloos Totaal Servicepakket aan, met tal van sterke punten die u elders niet snel zult aantreffen. Denk aan topproducten met een meerjarige productgarantie, onze samenwerking met zeer betrouwbare partners en leveranciers en natuurlijk… onze vele tevreden klanten. We zijn niet voor niets uw keukenexpert voor de regio Rotterdam!

In 5 stappen naar de nieuwe keuken!

1

Het begint met persoonlijke aandacht

Ieder mens is weer anders en dat zie je altijd terug in de woonstijl – dus ook in de keuken. Daarom maken we graag een afspraak met u in onze showroom. Dan kunnen we ruim de tijd nemen om uw individuele keukenwensen uitgebreid met u te bespreken. Houdt u van eigentijds of juist klassiek? Valt u voor strak en greeploos of voelt u zich prettig bij een romantische uitstraling met veel details? Hebt u al een idee over de afwerking en de materialen? Welke kleur matcht het beste met uw interieur en welke vorm heeft uw voorkeur: een rechte keuken, een hoekkeuken of misschien een eilandkeuken? Deze en veel andere vragen nemen we rustig met u door, en we laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Van traditionele oplossingen tot de nieuwste keukentrends. Zo komen we samen tot de keuken die optimaal past bij u, uw interieur en uw budget.

2

Gedetailleerd
3D-ontwerp

Wilt u vooraf een perfecte indruk krijgen van uw nieuwe keuken? Na de inventarisatie in onze showroom laten we dat graag zien door middel van een levensecht 3D-ontwerp. U ziet dan meteen of u nog dingen wilt veranderen, zoals de indeling of de inbouwapparatuur. We kunnen alles ter plekke aanpassen, totdat u helemaal tevreden bent. Pas als dat het geval is, hebben wij ons werk goed gedaan!

3

Vooraf inmeten bij u thuis

Is uw droomkeuken helemaal naar wens samengesteld? Dan komen we eerst bij u langs om de keuken ter plaatse in te meten. Dat is een zeer nauwkeurig werkje, omdat alle onderdelen immers op maat worden gemaakt. We willen graag zeker weten dat alles op de dag van montage in één keer naadloos past en dat alle water- en stroomaansluitingen op de juiste plek zitten. Na het inmeten hebben we een compleet beeld van uw situatie en kunnen we uw keuken gaan bestellen.

4

De volledige regie in één hand

Van 3D-ontwerp tot en met de installatie van uw keuken: we blijven voortdurend betrokken bij het traject en houden u steeds op de hoogte van de voortgang. We coördineren het productieproces en zien erop toe dat alle afspraken worden nagekomen. Minimaal 5 weken voor de beoogde installatie komen we met een definitieve planning, zodat u ruim op tijd uw maatregelen kunt treffen. En hebt u op enig moment nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste aanspreekpunt. Op deze manier weet u zeker dat het hele traject van begin tot eind soepel zal verlopen.

5

Alles volgens afspraak!

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Dus we leveren uw keuken netjes op de afgesproken datum bij u af, in bijna heel Nederland. Vervolgens zorgt ons ervaren montageteam ervoor dat u er zo snel mogelijk van kunt genieten. Uw keuken wordt professioneel voor u opgebouwd en aangesloten, van de meubelen en de inrichting tot de apparatuur. Helemaal gebruiksklaar dus!

100% tevredenheid