Over ons

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is de kans groot dat u perfect slaagt bij Instakeukens in Vlaardingen. Met een hecht en enthousiast team staan we klaar om uw keukenwensen tot in de kleinste details te realiseren. Daarbij kunt u vertrouwen op de prachtige topkwaliteit van onze Duitse keukens én onze passie om u het beste van het beste te bieden voor een verrassende prijs.

Instakeukens werd in 2017 opgericht door Burak Ernalbant, na een succesvolle carrière bij diverse gerenommeerde keukenzaken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met een groot aantal vaste medewerkers en een select team van monteurs en vakmensen. Hoewel we een relatief jong bedrijf zijn, hebben we alles in huis om samen met u de keuken te creëren die écht bij u en uw leefstijl past. Dat doen we vooral door goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen. Maar ook door met u mee te denken en met creatieve oplossingen te komen.

Keukeninspiratie

Dat begint al in onze inspirerende showroom, waar u een gevarieerde collectie keukens kunt vinden – van landelijk tot modern en van klassiek tot romantisch. Dus welke stijl u ook wenst, we hebben altijd een ruime keuze voor u. Met veel plezier en vakkennis ontwerpen en plannen we uw keuken vervolgens van A tot Z.

Wilt u een goed en professioneel keukenadvies? Onze vakmensen geven het graag en vrijblijvend. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering na montage blijven wij u helpen met al uw vragen.

Maar ook daarna kunt u blijven rekenen op onze betrokken en persoonlijke aanpak. Zo komen we samen met u tot een keukenplan waar u zich helemaal goed bij voelt. Het resultaat is een keuken die past binnen uw budget en mooi aansluit bij uw woonstijl en de beoogde ruimte.

Persoonlijk contact

„Mijn persoonlijke focus ligt op het afstemmen van uw keukenwensen. Ik ben als eigenaar van Instakeukens van begin tot eind persoonlijk betrokken bij iedere klant. Vanaf het moment dat u onze showroom binnenloopt tot aan de levering van de keuken, zorgen wij ervoor dat uw keuken 100 procent naar wens is.“

Burak Ernalbant, eigenaar Instakeukens

Instagram