BEURSNOVITEITEN 2024

Dompel uzelf onder in de wereld van innovatief keukendesign en laat u inspireren door de nieuwste trends…

Laat u inspireren door onze mogelijkheden voor uw persoonlijke „feelgood place“. Onze keukenwerelden combineren uw persoonlijke wensen met de hoogste mate van kwaliteit, comfort en design. Of u uw keuken nu wilt gebruiken om te koken, om te genieten, als ontmoetingsplaats voor het hele gezin of als partyzone - onze keukens zijn even veelzijdig als uw leven.

DE NIEUWE ANTI-FINGERPRINT-FRONTEN:

Met de verbeterde anti-fingerprint-technologie van de nieuwe Senso-fronten behoren storende vingerafdrukken tot het verleden. Deze fronten zijn niet alleen bestand tegen vingerafdrukken, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken - echt een pluspunt voor elke keuken!

 

INSPIRIRENDE VORMGEVING

Design in pastel

Pastelkleuren zoals koraal ontmoeten nu in de keuken grijstinten en zorgen voor een frisse en positieve sfeer. De zachte uitstraling van de kleurtint wordt benadrukt door het licht gebogen afsluitfront Curve. Een elegant detail.

Designstatement

Onze Black Edition maakt van de keuken een designstatement! Het principe: consequent voor zwart gaan. Van fronten, handgrepen, werkbladen en rekken tot gootstenen en kranen. En accessoires? Zwart natuurlijk, zoals de bijpassende bestekbak. Het resultaat: een keuken die niet iedereen heeft, maar wel iedereen wil hebben.

INDIVIDUALITEIT OP MAAT

Als keukenexperts plannen we elke keuken systematisch - en volgens ergonomische principes. Ons doel: maximaal comfort en afstemming op uw individuele behoeften. Een echte blikvanger is de marmer-look, koel en elegant als werkblad met een verzonken geïntegreerde kookplaat.

  • 11279_20_Riva839_D.jpg
  • 30258_23_Senso_488_D.jpg

 

HELDERE LIJNEN, ZUIVER DESIGN

Exclusieve kookplaatafzuiging

De Xtra Hob kookplaatafzuiging combineert een uniek ontwerp met hoge functionaliteit: inductief, krachtig en met maximale energie-efficiëntie. Zijn buitengewone look-and-feel kan perfect worden geïntegreerd in moderne, open woonconcepten en overtuigt door zijn eenvoudige elegantie. De krachtige kookplaatafzuiging kan worden op- of ingebouwd en vertegenwoordigt met zijn 2-in-1-concept de moderne manier van koken.

ECHTE RUIMTEWONDEREN: ONZE SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren zijn variabele allrounders als het gaat om effectieve benutting van beperkte ruimtes. Ze maken nieuwe ruimteconcepten mogelijk en zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Als designelement kan deze exclusieve schuifdeurvorm perfect worden gebruikt als roomdivider en voor inbouwkasten en inloopkasten. We geven u graag uitgebreid advies in onze keukenstudio.

KOKEN ALS EEN PROFESSIONAL

In een keuken met een elegant ontwerp in RVS ontstaat al snel een speciale sfeer. De sleutel hiertoe: de combinatie van twee keukenblokken met een centraal eiland biedt voldoende ruimte om georganiseerd te werken. Servies, specerijen en verse kruiden zijn dankzij de open rekken altijd snel bij de hand.
Het geheel wordt aangevuld met zwarte designaccenten voor een stijlvolle extra touch. Dit is precies hoe professionals tegenwoordig koken!