BEURS­NOVI­TEITEN 2022

Meer elegantie, meer flexibiliteit en
meer wow-effect

Trendy kleuren en motieven

Nog meer individualiteit, nog meer uitvoeringen. Met de natuur als inspiratiebron hebben we ons aanbod uitgebreid met zeven nieuwe, eigentijdse fronten. Natuurlijke kleuren en materialen zoals hout, glas en beton zorgen voor een nieuwe look.

 

FIJNE DETAILS

Water­voor­zien­ing
op zijn best

Een sensationele noviteit: het GROHE Blue Red in One-watersysteem. Een luxueus alles-in-één-systeem voor alle vormen van watervoorziening: red staat voor kokend water, blue voor water zonder prik, met weinig prik of met veel prik. Enkele pluspunten van deze innovatie zijn de vlotte installatie, het eenvoudige onderhoud en het beperkte plaatsverbruik in de onderkast.

Sterke keramische werkbladen

De gepatenteerde Xtra Ceramic-werkbladen staan bekend voor hun natuurlijke uitstraling en hun uitzonderlijke gebruiksgemak. Xtra Ceramic is beschikbaar in vijf motieven, perfect combineerbaar met ons bestaande kleurenpalet. Bovendien kunnen de kookplaten en spoelbakken vlak worden ingebouwd.

Zuiver design

Een uitgepuurd design biedt extra aandacht voor exclusieve details. Bij dit ontwerp zorgt de combinatie van expressieve matblauwe fronten en elegante goudkleurige designelementen voor een vleugje exclusiviteit. Dit buitengewone ontwerp met werkblad in kwartssteen en de rustieke ontbijtbar in eikenhout zorgt voor duidelijke lijnen en een exclusieve uitstraling.

 

ALLES NETJES OP ZIJN PLEK

Intelligent en pragmatisch

Nieuwe ontwerp- en decoratieopties en inspirerende ideeën maken het leven in de keuken voortaan nog individueler en comfortabeler. Typisch voor de nieuwe collecties zijn de uiterst flexibele opbergoplossingen, die vaak voorzien zijn van smart features.